S Jožkou Hasíkem krajinou kolem Mistřína.

11.4.2014

S Jožkou Hasíkem jsem se setkal poprvé u počítače. Nebo, abych byl přesný, poznali jsme se na stránkách Picasa web album. V té době mě zajímala především fotografie přírody, detailu a makrofotografie. Již v samotných začátcích našeho kontaktu se mi líbily jeho reportáže. Oslovil jsem jej kvůli betlémům.
(celý příspěvek)

Kam v Praze - Na výstavu orchidejí ve skleníku Fata Morgána.

21.3.2014

A jestli ještě nemáte program na víkend, tak Vám doporučuji fotografování ve skleníku Fata Morgána, A že je tam na co se dívat. Spousty orchidejí v plné své kráse. Ale pozor výstava končí právě tento víkend 23. března 2014. A nevidět ji, je velká škoda.
(celý příspěvek)

Veletrh CES 2014 . Den třetí. A pojďme zase. ... do Las Vegas.

9.1.2014

http://www.tclusa.com/news/Tak jestli mě něco dnes zaujalo, tak to byl úžasný televizor, a nedá mi to, podělit se s Vámi o ten zážitek. Třetí největší výrobce televizorů na světě opět uvádí lidi k šílenství. Nebo jak to jinak vyjádřit.
(celý příspěvek)

Za novinkami na veletrh do LAS Vegas.

7.1.2014

http://www.cesweb.org  - International CES 2014 první velký mezinarodní veletrh v roce 2014- 7.-10.ledna 2014 v Las Vegas.
(celý příspěvek)

Porovnejte 20 fotoaparátů s Heurékou

3.7.2013

V současné době, kdy začínají prázdniny vám třeba přijde vhod porovnání cen i parametrů 20 fotoaparátů s Heurékou.cz Přeji vám šťastný výběr fotoaparátu a hlavně objektivu a doplňků, podle vašich možností a hodně krásných fotografií z dovolených a k tomu ještě teplé léto. Pro rady jak udělat co nejlepší fotografie podle tématu fotografování můžete použít zrovna odkazy z tohoto serveru Fotografův Blog. .
(celý příspěvek)

A ještě trochu čtení. ...

25.9.2012

A říkal nám autor - Tonda, ať tady napíšeme, že mu s Vámi v Brně bylo moc fajn. A za celý jeho realizační tým mohu říci, že nám taky. A nemáte smutnět. Více na těchto stránkách. A to je zatím vše, co jsem měl napsat.
(celý příspěvek)

A jak to vypadalo 20.září 2012-19.19hod-Brno-Mahenovo divadlo

25.9.2012

Tak je za námi další vernisáž. Děkujeme všem za jejich podporu. Děkujeme fotografce Aničce Peckové - za její krásné fotografie z akce. Děkujeme Kristiánu Chalupovi, že u něj v talk show dostal fotograf Antonín Vystrčil autor projektu 2stromy a projektu ANTONIN VYSTRCIL ..
(celý příspěvek)

Fotografie s příběhem.

4.9.2012

Knih o tom jak fotografovat je hodně. Navíc každý má svá oblíbená témata o která se zajímá a o kterých ve velké většině hodně ví a nebo by měl vědět, pokud se jimi chce zabývat. A ke zdokonalování mu pak slouží například workshopy, s kterými se roztrhl pytel. Jsou takové které stojí za to si zopáknout a pak jít i s pokročilými na další cesty za poznáním. Ale jen málo kdo vám řekne "proč" fotografovat, proč volit právě ono téma.
(celý příspěvek)